Cafe Break Finland Oy yrityksenä

Yritysinfo – Cafe Break Finland Oy

Cafe Break Finland Oy on kotimaisin voimin, paikallisella tasolla toimiva kahviautomaattialan perheyritys. Toiminta perustuu tunnettuihin tuotteisiin, alan johtavien valmistajien laitteisiin sekä joustavaan ja ammattitaitoiseen palveluun.

Vuonna 2017-2018 liikevaihtomme oli lähes 2milj € ja kasvamme noin 15-20% vuodessa. Kotimainen yritys, paikallinen tuntemus, laadukkaat tuotteet ja luotettavat laitteet ovat tunnusmerkkejä jotka asiakkaamme muistavat vuodesta toiseen. Siksi yli 90% asiakkaistamme jatkaa uudella sopimuksella edellisen päätyttyä. Olemme Suomen suurin 100%:sti kotimainen kahviautomaattien toimittaja.

Isoimpia asiakkaitamme on mm. IKH, Rolls Royce, Ruukki, Ejendals, Nammo, SEW, Hankkija Oy, Motonet sekä lukuisia muita suuria toimijoita Suomessa.

Huolto
Huoltajia koulutetaan jatkuvasti yhteistyössä laitevalmistajien kanssa. Huolto- ja vikakäynneillä laitteiden toiminnot tarkistetaan, ilmenneet viat ja puutteet kirjataan ja raportoidaan.

Laitteet
Laitteemme tulevat Euroopan johtavilta laitevalmistajilta. Laitteemme ovat EU- normien mukaisia.
Laitteiden kierrätysprosentti on yli 90, ja ne kierrätetään käyttöiän jälkeen. Laitteissamme on energiansäästötoiminnot, käyttöaikojen- ja ilmaisjakeluaikojen määrittely.

Tuotteet
Tuotteet tulevat suoraan tunnetuilta eurooppalaisilta valmistajilta sekä suomalaisilta toimittajilta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös reilun kaupan tuotteet. Tuotteiden laatua seuraamme jatkuvasti. Myös huoltokäyntien yhteydessä tarkistamme tuotteidemme laadun/maun.

Ideamme on tarjota kahviautomaatit, tuotteet, tarvikkeet ja huoltotakuu saman katon alta helposti niin että asiakkaan suurin tehtävä on painaa nappia ja nauttia ensiluokkaisista juomistaRäätälöimme palvelumme myös asiakkaan tarpeiden mukaisesti, jolloin hoidamme täytöt ym.

Me suosimme suomalaisuutta ja paikallisuutta. Suurin kahvipaahtimomme on Paulig. Huollosta, tuotetoimituksista ja asiakaspalvelusta vastaa paikallinen yrittäjä.

Yhteydenotto

Yrityksesi nimi / paikkakunta