Canaletas kylmävesi juoma-automaatti

Juomavesiautomaatti tarjoilee aina yhtä raikasta ja kylmää suodatettua vettä

Erilaisten kuumajuoma-automaattien lisäksi, tai kohteesta riippuen jopa sijaan, kannattaa hankkia toimistoon, julkitiloihin tai muihin työntekijöitä ja asiakkaita palveleviin paikkoihin juomavesiautomaatti. Lattialla vapaasti makaava kylmävesiautomaatti on helppo valinta kylmän, suodatetun veden tarjoamiseen.

Tässä kylmävesiautomaatissa on vesisuodatin ja UV-valo, jotka molemmat auttavat tarjoamaan puhdasta ja hyvänmakuista vettä. Näkyvästi sijoitettu ja helppokäyttöinen vesiautomaatti muistuttaa veden juonnista.

Mukiteline on kylmävesiautomaatin vakiovaruste. Lisävarusteena on saatavilla hiilihappo vedelle.

Miten juomavesiautomaatti toimii?

Kylmävesiautomaatti kytketään suoraan kylmävesijohtoverkkoon ja näin laite pitää aina kylmänä vakiomäärän vettä. Termostaatilla voidaan säätää veden lämpötilaa.

Perusmallista alkaen laitteessa on kaksi vaihtoehtoa, joko kylmennetty vesi tai vesi suoraan jakeluverkosta. Lisävarusteen kanssa vesiautomaatti voi tarjoilla myös hiilihapotettua vettä.

Suodatin on suositeltavaa vaihtaa kerran vuodessa.

Juomavesiautomaatin huoltosopimus

Myös vesiautomaattiin saa huoltosopimuksen, jos laitteessa käytetään meiltä ostettuja kertakäyttömukeja. Tällöin sopimuskauden aikana kaikki mahdolliset viat korjataan ilman lisäveloitusta.

Pyydä ilmainen koekäyttö kylmävesiautomaatille. Otamme teihin yhteyttä pian ja kerromme lisää.