Anna uuden Espresso Smart Touchimme täyttää toiveesi

Puhdasta tyyliä: laadukas karkaistusta lasista valmistettu etuosa, jossa on älykäs 7 tuuman kosketusnäyttö

Monipuolisella Espresso Smart Touch -espressokoneella valmistat entistäkin helpommin vahvan espresson, pehmeän cappuccinon, suuta hivelevän latte macchiaton ja tietysti hyvän peruskahvisi!
Valitset juomasi näppärästi selkeästä 7 tuuman kosketusnäytöstä. Sinun tarvitsee vain koskettaa näyttöä yhden kerran, riippumatta siitä, haluatko yhden kupillisen kahvia, kaksi kupillista samalla kertaa vai kokonaisen kannullisen kahvia. Eikö haluamaasi juomaa näy näytössä? Pyyhkäise näkyviin seuraava ruutu, jossa on lisää juomia. Espresso Smart Touch sopii mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin, koska siihen on saatavana useita lisävarusteita, kuten kupinlämmittimet, alakaapit ja erilaiset maksujärjestelmät.

Sveitsiläistä laatua

Ylivertainen Taste Through Technology takaa parhaan maun. Sveitsiläisen kumppanimme Braumannin kahvimylly ja suodatusyksikkö varmistavat täydellisen kahvinlaadun yhdessä papujesi kanssa. Pitkäaikaiseen käyttöön suunnitellulla Espresso Smart Touchilla hemmottelet työkavereitasi ja vieraitasi tarjoamalla heille huippuhyvät kahvit. Laadukkaiden materiaalien ja vankan rakenteen ansiosta voit käyttää laitetta ongelmitta vuosia. Energiansäästötilaa käytettäessä laite kuluttaa entistäkin vähemmän energiaa.
Tapaa baristamme “Baristamme” tulee Sveitsistä.

Tämä suodatusyksikkö on todellakin osoittanut luotettavuutensa. Onko nopeus sinulle tärkeää? Voit laittaa samalla kertaa kaksi kupillista kahvia 45 sekunnissa.Espressokoneemme pitää huolen siitä, että saat kupillisen täydellistä kahvia koska tahansa.
Täydellinen jauhatus Myös kahvimyllymme valmistetaan Sveitsissä. Myllyn metalliterät varmistavat tasaisen jauhatuksen sveitsiläisellä tarkkuudella. Koska pavut jauhetaan juuri ennen käyttöä, kahvi on todella tuoretta.
Suodatusyksikön ja kahvimyllyn täydellisen yhteistyön tuloksena myös papujesi maku pääsee täysiin oikeuksiinsa.

Nykyaikainen muotoilu

Uusin espresso laitteemme on tyylikäs kokonaisuus. Lasinen etuosa, kosketusnäytöllä takaa viimeistellyn tuntuman ja helpon käyttöliittymän.

Laitteen käyttö on helppoa ja nopeaa.

Laitteelle saa myös jalustan jonka näet kuvassa. Teetelineen voi kiinnittää magneetein kylkeen jos haluat tarjota Lipton -tee valikoimastamme kuumia juomia.

Laite on varustettavissa myös useilla maksujärjestelmillä henkilökunnan tai oppilaitoksien käyttöön.

Espresso Smart Touch ES121 -espressokoneen tiedot

Säiliöt:

Kahvipavut 1 x 3,2 litraa ≈ 1.100 gramma

Maitojauhe: 1 x 2,3 litraa ≈ 1.475 grammaa

Kaakaojauhe: 1 x 2,3 litraa ≈ 1.775 gramma

Tuntikapasiteetti: 120 kupillista (120 ml)

Valmistusaika: n. 30-40 sekuntia n. 45 sec (120 ml)

Mitat K x L x S: 771* / 710** x 320 x 580 mm (papusäiliöllä/ilman papusäiliötä)

Suurin kupin korkeus: 19 cm

Nimellisteho AC 1N 230V, 50 Hz, 3.000 W Paino: 42 kg

Juomavalikoima
Café creme

Espresso

Cappuccino

Café au lait

Latte macchiato

Wiener melange

Espresschoc

Kaakao

Maitokaakao

Kuuma vesi

Kylmä vesi(optiona)

Huoltosopimus ja pesu

Kaikille myymillemme laitteille on saatavilla huoltotakuu eli huoltosopimus. Huoltosopimus ei maksa mitään erikseen.

Maksat vain laitteen käytöstä, sekä käytetyistä tarvikkeista. Huoltosopimuksen ehtona siis on että laitteessa käytetyt kahvit, instant -juomat, ja muut tarvikkeet on ostettu meiltä.

Huoltosopimus kattaa:

– n. kuukauden välein tehtävän perusteellisen pesun

– Tarvikkeiden tuonnin suoraan hyllyyn seuraavan kuukauden ajaksi

– Kaikki huollot/tarvikkeet/varaosat/matkat/työt joita mahdollisesti tulee koko sopimuskauden aikana

– Sähköisen lähetteiden seurannan jonka avulla pysyt ajantasalla siitä koska teillä on käyty, ja mitä tuotteita on jätetty (ei minimitilausta)

Haluamme toimia joustavasti, ja läpinäkyvästi. Emme piilota sopimuksiin tai laskuihin mitään piilokuluja tai vaikeita sopimusteknisiä seikkoja.

Jos teet meidän kanssa laitteesta esim. 48kk sopimuksen, se päättyy 48kk:n kuluttua. Emme jatka sopimuksia automaattisesti. Emme myöskään pakota ostamaan tarvikkeita enempää kuin on tarve.

Meillä ei ole minimitilausmääriä. Jos haluat yhden pussin kahvia, saat yhden pussin.

Pyydä ilmainen koekäyttö laitteesta. Otamme teihin yhteyttä pian ja kerromme lisää.