Dorado Espresso Kahviautomaatti

Anna uuden Espresso Smart Touch -espressokoneen täyttää toiveesi

Tämä erikoiskahvikone kestää katseet, eikä häpeile myöskään tuottamansa kahvin laadun kanssa! Monipuolisella Espresso Smart Touch -espressokoneella valmistat helposti vahvan espresson, pehmeän capuccinon, suuta hivelevän latte macchiaton ja tietysti hyvän peruskahvin. Kahvimylly jauhaa kahvipavut ja valmistaa toiveidesi mukaisen kahvin tuossa tuokiossa. Espressokone myös vaahdottaa maidon kahviisi, kuten kuuluukin.

Espresso Smart Touch -espressokoneessa on laadukas, karkaistusta lasista valmistettu etuosa, jossa on älykäs 7 tuuman kosketusnäyttö. Espressokone valmistaa herkullisen kahvin puolestasi hetkessä; voit valita lempikahvisi näppärästi vain yhdellä kosketuksella, riippumatta siitä, haluatko yhden kupillisen kahvia, kaksi kupillista samalla kertaa vai kokonaisen pannullisen kahvia.

Eikö haluamaasi juomaa näy aloitusnäkymässä? Pyyhkäise näkyviin seuraava ruutu, jossa on lisää vaihtoehtoja. Dorado espressokone sopii monipuolisuutensa ansiosta mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin, kuten toimistolle, oppilaitokseen tai pieneen kahvilaan. Erikoiskahvikoneeseen on saatavana myös useita lisävarusteita, kuten kupinlämmittimet, alakaapit ja maksujärjestelmän.

Laadukas kahvikone taattua sveitsiläistä laatua

Ylivertainen Taste Through Technology varmistaa kahviin parhaan mahdollisen maun. Sveitsiläisen kumppanimme Braumannin kahvimylly ja suodatusyksikkö varmistavat täydellisen kahvin laadun yhdessä valitsemiesi kahvipapujen kanssa. Laadukkaiden materiaalien ja vankan rakenteen ansiosta erikoiskahvikone kestää hyvin huollettuna vuosia aktiivisessa käytössä. Modernilla energiansäästötilalla maksimoit kahvikoneen eliniän ja minimoit energiankulutuksen.

Dorado espressokahvikoneen kahvimyllyn metalliterät varmistavat tasaisen jauhatuksen sveitsiläisellä tarkkuudella, tuottaen kahvipavuista täydellisesti jauhettua purua. Koska pavut jauhetaan juuri ennen käyttöä ja täsmälleen haluttua määrää varten, on kahvi viimeisen päälle tuoretta.

Espressokone pitää huolen siitä, että saat kupillisen täydellistä kahvia koska tahansa.

Dorado Espresso kahviautomaatti

Espressokone nykyaikaisella muotoilulla

Uusin espressokahvikoneemme on tyylikäs kokonaisuus. Lasinen etuosa kosketusnäytöllä viimeistelee ulkonäön ja mahdollistaa helppokäyttöisyyden selkeällä käyttöliittymällä. Espressokoneen käyttö on helppoa ja nopeaa, jotta ensikertalainenkin pääsee nauttimaan vastajauhetusta tuoreesta kahvista koska vain.

Kahvikoneeseen saa myös kuvassa näkyvän jalustan, mikäli konetta ei haluta tai pystytä sijoittamaan jo olemassa olevien kalusteiden päälle. Jos haluatte tarjota kahvin lisäksi myös teetä Lipton-teevalikoimastamme, voit kiinnittää teetelineen koneen kylkeen magneeteilla. Erikoiskahvikoneeseen voidaan asentaa myös maksujärjestelmä esimerkiksi henkilökunnan, kahvilan tai oppilaitoksen käyttöön.

Espresso Smart Touch ES121 -espressokahvikoneen tiedot

Säiliöt:

 • Kahvipavut 1 x 3,2 litraa ≈ 1.100 gramma
 • Maitojauhe: 1 x 2,3 litraa ≈ 1.475 grammaa
 • Kaakaojauhe: 1 x 2,3 litraa ≈ 1.775 gramma

Tuntikapasiteetti: 120 kupillista (120 ml)

Valmistusaika: n. 30-40 sekuntia n. 45 sec (120 ml)

Mitat: K x L x S: 771* / 710** x 320 x 580 mm (papusäiliöllä/ilman papusäiliötä)

Suurin kupin korkeus: 19 cm

Nimellisteho: AC 1N 230V, 50 Hz, 3.000 W Paino: 42 kg

Juomavalikoima:

 • Café creme
 • Espresso
 • Cappuccino
 • Café au lait
 • Latte macchiato
 • Wiener melange
 • Espresschoc
 • Kaakao
 • Maitokaakao
 • Kuuma vesi
 • Kylmä vesi (erikseen pyydettäessä)

Erikoiskahvikoneen huoltosopimus ja pesu

Kaikille myymillemme kahvikoneille on saatavilla huoltotakuu, eli huoltosopimus, joka ei maksa erikseen mitään. Maksat vain erikoiskahvikoneen käytöstä ja käytetyistä tarvikkeista. Huoltosopimuksen ehtona on, että kahvikoneessa käytetyt kahvit, instant-juomat ja muut tarvikkeet on ostettu meiltä.

Huoltosopimus kattaa:

 • Noin kuukauden välein tehtävän perusteellisen pesun.
 • Tarvikkeiden toimituksen suoraan hyllyyn seuraavan kuukauden ajaksi.
 • Kaikki huollot, tarvikkeet, varaosat, matkat ja työt, joita tulee sopimuskauden aikana.
 • Sähköisen lähetteiden seurannan, jonka avulla pysyt ajantasalla siitä, koska laite on huollettu ja mitä tuotteita on toimitettu.
 • Koneessa käytetyille tarvikkeille ei ole minimitilausta!

Haluamme toimia joustavasti ja läpinäkyvästi. Emme kätke sopimuksiin tai laskuihin mitään piilokuluja tai vaikeaselkoisia sopimusteknisiä seikkoja.

Kun teet kanssamme laitteesta esimerkiksi 4 vuoden sopimuksen, se päättyy päivälleen 4 vuoden kuluttua. Emme jatka sopimuksia automaattisesti. Meillä ei myöskään ole mitään minimitilausrajaa: jos haluat yhden pussin kahvia, saat yhden pussin kahvia.

Ilmainen kahvikone? Kyllä kiitos! Kokeile espressokonetta ennen sitoutumista.

Pyydä ilmainen koekäyttö laitteesta. Otamme teihin yhteyttä pian ja kerromme lisää.