Papukahviautomaatti tarjoilee kahvia vastajauhetuista pavuista

Dorado papukahviautomaatti tekee unelmista totta! Aloita jokainen toimistoaamu vastajauhetulla kahvilla. Jauhava kahvinkeitin valmistaa herkullisen kahvin tuoreistakahvipavuista helposti, juuri silloin kun sinulle sopii. Valitse vain mieleisesi kahvi selkeän käyttöliittymän kautta, paina nappia ja vie kahvitauko uudelle tasolle.

Papukahviautomaatissa on laadukas ja intuitiivinen kosketusnäyttö, jota osaa käyttää jokainen heti ensimmäisestä kahvikupposesta alkaen. Voit valita automaatin monipuolisesta juomavalikoimasta lempikahvisi näppärästi vain yhdellä kosketuksella, jonka jälkeen automaatti jauhaa kahvin tuoreeltaan, täsmälleen halutun määrän.

Tämä kahviautomaatti on oikea ratkaisu toimistoon, oppilaitokseen, yritystiloihin tai kahvilaan, jossa arvostetaan laadukasta kahvia. Papukahviautomaatissa on valittavana useita erilaisia juomavaihtoehtoja ja automaatti voidaan varustaa esimerkiksi alakaapeilla tai maksujärjestelmällä, jotta se sopii täydellisesti käyttökohteeseensa.

Tyylikkäästi muotoiltu kahviautomaatti

Koska kahviautomaatti sijoitetaan lähes poikkeuksetta esimerkiksi yrityksen julkitiloihin, on valmistaja Dorado panostanut myös papukahviautomaatin edustavaan ulkonäköön. Lasinen etuosa ja kosketusnäyttö viimeistelevät tyylikkään ja modernin muotoilun, jotta papukahviautomaatti istuu hyvin eri tilojen kalustukseen.

Mikäli kahviautomaattia ei ole mahdollista sijoittaa kalusteiden päälle, on automaatti mahdollista asentaa paikoilleen kuvassa näkyvän jalustan kanssa. Jos haluatte tarjota kahvinlisäksi myös teetä, voi automaatin kylkeen kiinnittää kätevän teetelineen magneeteilla. Mikäli automaatti sijoitetaan kohteeseen, jossa sen käytöstä halutaan veloittaa, on kahviautomaatti helppo varustaa maksujärjestelmällä.

Papukahviautomaatin ominaisuudet

Selkeä kosketusnäyttö
Iso mainosalue
Useita juomavaihtoehtoja
Selkeät mukien paikat
Älykäs mukivalaistus
Kaksi mukin tunnistinta
Mukialustan korkeuden säätö
Kannutoiminto
Automaattinen pesuohjelma
Cremamikseri
Oma brändäys yrityksen tai oppilaitoksen näköiseksi
Papuversio
1 tai 2 kahvisäiliötä
Kylmä vesi optiona
Monipuolinen alakaappi
MDB maksujärjestelmät optiona
Mitat
Laite:
K 780 mm, L 375 mm, S 605 mm
Alakaappi:
K 850 mm, L 375 mm, S 605 mm

Erikoiskahvikoneen huoltosopimus ja pesu

Kaikille kauttamme hankittaville kahvikoneille on saatavilla huoltotakuu, joka on käytännössä sinulle täysin maksuton huoltosopimus. Maksat vain kahvikoneen käytöstä ja kuluvista tarvikkeista. Huoltosopimuksen ainut ehto on, että kahvikoneessa käytetyt kahvit, instant-juomat ja muut tarvikkeet ostetaan meiltä.

Huoltosopimus kattaa kaiken tämän:

Noin kuukauden välein tehtävän perusteellisen pesun.
Tarvikkeiden tuonnin suoraan hyllyyn seuraavan kuukauden ajaksi.
Kaikki huollot, tarvikkeet, varaosat, matkat ja työt, joita tarvitaan sopimuskauden aikana.
Sähköisen lähetteiden seurannan, jotta voit seurata tarkkaan jokaista huoltokäyntiä ja tuotetoimituksia.

Haluamme toimia joustavasti ja läpinäkyvästi, asiakkaidemme etu edellä. Emme piilota sopimuksiin tai laskuihin piilokuluja tai vaikeita sopimusteknisiä seikkoja. Meillä ei myöskään ole minimirajaa tilausmäärille. Jos teet kanssamme kahvikoneesta vaikkapa neljän vuoden sopimuksen, päättyy sopimus tarkalleen neljän vuoden jälkeen, emmekä jatka sopimuksia automaattisesti. Emme myöskään pakota teitä hankkimaan tarvikkeita yli tarpeidenne: jos haluat yhden pussin kahvia, saat tilata vain yhden pussin kahvia.

Kokeile kahvikonetta ilmaiseksi ennen sopimuksen tekemistä!

Pyydä ilmainen koekäyttö laitteesta. Otamme teihin yhteyttä pian ja kerromme lisää.