Kahviautomaatti on tätä päivää! Hanki kahviautomaatti leasing-sopimuksella työpaikalle, oppilaitokseen, odotusaulaan tai minne tahansa, missä tarvitaan kahvia ja arvostetaan helppoutta. Kahviautomaatti tarjoilee kahvia, joka on jauhettu laadukkaista pavuista erikseen jokaista kupillista varten. Tätä tuoreempaa kahvia ei ole! Automaattien monipuolinen valikoima tarjoaa jokaiselle käyttäjälle jotain, maukkaasta ja turvallisen tutusta peruskahvista aina vivahteikkaisiin erikoiskahveihin.

Kuumajuoma-automaatti kätevästi toimistoon, odotusaulaan tai julkisiin tiloihin

Hankkimalla kuumajuoma-automaatit kauttamme saat nauttia laadukkaista juomista huolto- ja täydennysvapaasti – edullinen tuotehinta sisältää kattavan huoltosopimuksen. Me hoidamme kaiken, te voitte vain painaa nappia ja juoda kahvia!

Voit tutustua alla valikoimassamme oleviin kahviautomaatteihin ja kuumajuoma-automaatteihin. Kaikkia laitteita yhdistää monipuolinen valikoima, erittäin helppo ja selkeä käyttöliittymä ja mahdollisuus kytkeä automaattiin rahastin tarpeen vaatiessa. Autamme mielellämme myös valinnan tekemisessä, jos valinnanvaikeus meinaa iskeä. Tunnemme tarjoamamme laitteet läpikotaisin ja osaamme suositella käyttökohteen sekä -tarpeen mukaan parasta mahdollista ratkaisua leasing kahviautomaatiksi!

Tutustu kahviautomaatteihin:

Dorado papukahviautomaatti

Vastajauhettu, tuore kahvi on vain yhden napinpainalluksen päässä! Dorado suodattaa juomat kuppi kerrallaan.

Tutustu kahviautomaattiin

ZIA papukahviautomaatti

ZIA kahviautomaatti tarjoilee monipuolista juomavalikoimaa mukaanlukien tuoreet, laadukkaat erikoiskahvit.

Tutustu kahviautomaattiin

Dorado Espresso Compact

Pieni ja tyylikäs Dorado Espresso Compact istuu pieneenkin tilaan, kuitenkaan ominaisuuksista ja helppokäyttöisyydestä tinkimättä. Nauti tuoreesta erikoiskahvista missä tahansa!

Tutustu kahviautomaattiin

Dorado suodatinkahviautomaatti

Monipuolinen juomavalikoima ja tyylikäs muotoilu tekee Doradosta työpaikan suosituimman kalusteen.

Tutustu kahviautomaattiin

Dorado Espresso

Kompaktin kokoinen espressokone on tyylikäs ja kahviautomaatti, josta saa nappia painamalla kaikki erikoiskahvit. Espressokone työpaikalla on takuuvarma hitti!

Tutustu kahviautomaattiin

Kahviautomaatti leasing-sopimuksella

Leasing-sopimuksella hankittu kahviautomaatti nousee nopeasti toimiston suosituimmaksi kalusteeksi! Kuppi kerrallaan jauhetuista pavuista suodatettu kahvi on lyömätön makunautinto, joka ei vaadi kahvinkeitinten kanssa puljaamista vaan ainoastaan napin painamisen. Kun hankitte leasing kahviautomaatin meiltä, huolehdimme kahvikoneen asennuksesta, ylläpidosta, huollosta ja varmistamme koko sopimuskauden ajan, että varastosta löytyy aina toimistonne suosikkijuomat. Vaikka kuumajuoma-automaateista käytetäänkin nimitystä kahviautomaatti, saa niistä myös teetä ja lukuisia eri kaakaolaatuja. Kuppi kerrallaan valmistettu kahvi, tee tai kaakao on paitsi laadukasta, myös ympäristöystävällistä – ja edullista! – kun hävikkiä ei synny lainkaan.

Kahvikone sopii niin pieneen kuin suureenkin yritykseen, toimistolle, opinahjoon, odotusaulaan tai mihin tahansa muuhun julkitilaan. Kuumajuoma-automaatit on mahdollista varustaa rahastimella, jolloin leasing-laite maksaa itsensä takaisin – kirjaimellisesti. Selkeässä kosketusnäytössä on niin helppo käyttöliittymä, että jokainen saa tehtyä omat juomansa heti ensimmäisellä yrityksellä.

Kahviautomaatit jokaiselle työpaikalle ympäri Suomen

Laadukkaat, pidetyt kahviautomaattimme ja niiden ylläpitopalvelut ovat saatavilla koko Suomen laajuudella. Kauttamme hankittaviin kahviautomaatteihin on mahdollista saada kotimaista Paulig-kahvia.

Etsi lähin jälleenmyyjäsi, ota yhteyttä ja vie toimiston viihtyvyys uudelle tasolle!