Kahviautomaatti on tätä päivää!

Hanki kahviautomaatti leasing-sopimuksella työpaikalle,oppilaitokseen, odotusaulaan tai minne tahansa, missä tarvitaan kahvia ja arvostetaanhelppoutta. Monipuolinen kuumajuoma-automaatti tarjoilee perinteisen kahvin ja erilaiseterikoiskahvit, jotka kaikki jauhetaan laadukkaista pavuista erikseen jokaista kupillista varten. Tätä tuoreempaa kahvia ei ole!

Automaattien monipuolinen juomavalikoima tarjoaa jokaiselle käyttäjälle jotain, maukkaasta ja turvallisen tutusta peruskahvista aina vivahteikkaisiin erikoiskahveihin, unohtamatta myöskään teen juojia tai kaakaosta pitäviä.

Kuumajuoma-automaatti kätevästi toimistoon, odotusaulaan tai julkisiin tiloihin.

Hankkimalla kuumajuoma-automaatit kauttamme saat nauttia laadukkaista juomista huolto- jatäydennysvapaasti, sillä edullinen tuotehinta sisältää kattavan huoltosopimuksen. Me hoidammekaiken, te voitte vain painaa nappia ja juoda kahvia!

Voit tutustua alla valikoimassamme oleviin kahviautomaatteihin ja kuumajuoma-automaatteihin. Kaikkia laitteita yhdistää monipuolinen valikoima, erittäin helppo ja selkeä käyttöliittymä ja mahdollisuus kytkeä automaattiin rahastin tarpeen vaatiessa. Autamme mielellämme myös valinnan tekemisessä, jos valinnanvaikeus meinaa iskeä. Tunnemme tarjoamamme laitteet läpikotaisin ja osaamme suositella käyttökohteen sekä -tarpeen mukaan parasta mahdollista ratkaisua leasing kahviautomaatiksi!