Kahviautomaatti on tätä päivää!

Hanki kahviautomaatti leasing-sopimuksella työpaikalle,oppilaitokseen, odotusaulaan tai minne tahansa, missä tarvitaan kahvia ja arvostetaan helppoutta. Monipuolinen kuumajuoma-automaatti tarjoilee perinteisen kahvin ja erilaiset erikoiskahvit, jotka kaikki jauhetaan laadukkaista pavuista erikseen jokaista kupillista varten. Tätä tuoreempaa kahvia ei ole!

Automaattien monipuolinen juomavalikoima tarjoaa jokaiselle käyttäjälle jotain, maukkaasta ja turvallisen tutusta peruskahvista aina vivahteikkaisiin erikoiskahveihin, unohtamatta myöskään teen juojia tai kaakaosta pitäviä.

Kuumajuoma-automaatti kätevästi toimistoon, odotusaulaan tai julkisiin tiloihin.

Hankkimalla kuumajuoma-automaatit kauttamme saat nauttia laadukkaista juomista huolto- ja täydennysvapaasti, sillä edullinen tuotehinta sisältää kattavan huoltosopimuksen. Me hoidamme kaiken, te voitte vain painaa nappia ja juoda kahvia!

Voit tutustua alla valikoimassamme oleviin kahviautomaatteihin ja kuumajuoma-automaatteihin. Kaikkia laitteita yhdistää monipuolinen valikoima, erittäin helppo ja selkeä käyttöliittymä ja mahdollisuus kytkeä automaattiin rahastin tarpeen vaatiessa. Autamme mielellämme myös valinnan tekemisessä, jos valinnanvaikeus meinaa iskeä. Tunnemme tarjoamamme laitteet läpikotaisin ja osaamme suositella käyttökohteen sekä -tarpeen mukaan parasta mahdollista ratkaisua leasing kahviautomaatiksi!

Dorado papukahviautomaatti

Vastajauhettu, tuore kahvi on vain yhden napinpainalluksen päässä! Dorado suodattaa juomat kuppi kerralla.

Lue lisää!

Dorado Espresso Compact

Pieni ja tyylikäs Dorado Espresso Compact istuu pieneenkin tilaan, kuitenkaan ominaisuuksista ja helppokäyttöisyydestä tinkimättä. Nauti tuoreesta erikoiskahvista missä tahansa!

Lue lisää!

Dorado Espresso

Kompaktin kokoinen espressokone on tyylikäs ja kahviautomaatti, josta saa nappia painamalla kaikki erikoiskahvit. Espressokone työpaikalla on takuuvarma hitti!

ZIA papukahviautomaatti

ZIA kahviautomaatti tarjoilee monipuolista juomavalikoimaa mukaanlukien tuoreet, laadukkaat erikoiskahvit.

Lue lisää!

Dorado suodatinkahviautomaatti

Monipuolinen juomavalikoima ja tyylikäs muotoilu tekee Doradosta työpaikan suosituimman kalusteen. Maittavat juomat valmistuvat selkeästä kosketusnäytöstä valitsemalla.

Lue lisää!

Avy papukahviautomaatti

Muotoilupalkintoja voittanut pavuista tuoretta kahvia jauhava uutuus. Saatavana myös samalla designilla tehdyllä alakaapilla tyylikkäänä standalone pakettina!

Kahviautomaatti leasing-sopimuksella

Leasing-sopimuksella hankittu kahviautomaatti nousee nopeasti toimiston suosituimmaksi kalusteeksi! Kuppi kerrallaan jauhetuista pavuista suodatettu kahvi on lyömätön makunautinto,joka ei vaadi kahvinkeitinten kanssa puljaamista vaan ainoastaan napin painamisen. Kun hankitte leasing kahviautomaatin meiltä, huolehdimme kahvikoneen asennuksesta, ylläpidosta, huollosta ja varmistamme koko sopimuskauden ajan, että varastosta löytyy aina toimistonne suosikkijuomat. Vaikka kuumajuoma-automaateista käytetäänkin nimitystä kahviautomaatti, saa niistä myös teetä ja lukuisia eri kaakaolaatuja. Kuppi kerrallaan valmistettu kahvi, tee tai kaakao on paitsi laadukasta, myös ympäristöystävällistä – ja edullista! – kun hävikkiä ei synny lainkaan.

Kahvikone sopii niin pieneen kuin suureenkin yritykseen, toimistolle, opinahjoon, odotusaulaan tai mihin tahansa muuhun julkitilaan. Kuumajuoma-automaatit on mahdollista varustaa rahastimella, jolloin leasing-laite maksaa itsensä takaisin – kirjaimellisesti. Selkeässä kosketusnäytössä on niin helppo käyttöliittymä, että jokainen saa tehtyä omat juomansa heti ensimmäisellä yrityksellä.

Kahviautomaatit jokaiselle työpaikalle ympäri Suomen

Laadukkaat, pidetyt kahviautomaattimme ja niiden ylläpitopalvelut ovat saatavilla koko Suomen laajuudella. Kauttamme hankittaviin kahviautomaatteihin on mahdollista saada kotimaista Paulig-kahvia.

Etsi lähin jälleenmyyjäsi, ota yhteyttä ja vie toimiston viihtyvyys uudelle tasolle!

Hyvän kahvikoneen valinta työpaikalle

Työpaikan keittiöstä tuttu perinteinen kahvinkeitin vaihtuu yhä useammin tehokkaampaan ja helppohoitoisempaan leasing kahvikoneeseen. Isompi toimisto kerryttää helposti jonon perinteiselle kahvinkeittimelle, joka vaatii pesua ja täyttöä jokaisen pannullisen välillä, eikä yksi pannullinen kahvia välttämättä riitä kiireisimmän kahvitauon ruuhkaan. Nykyaikainen kahviautomaatti valmistaa jopa 120 kahvikupillista tunnissa, jokaisen yhtä tuoreena ja juoja kohtaisten mieltymysten mukaan.

Kahvikonetta valitessa, kiinnitä huomioita näihin seikkoihin:

  • Jos kyseessä on esimerkiksi oppilaitos tai asiakkaidenkin käytössä oleva yritystila, olisi kahvikoneen hyvä tarjota papujauhatuksen lisäksi myös perinteistä suomalaiseen suuhunsopivaa suodatinkahvia. Pieneen toimistoon voi valita vaikkapa espressokoneen, jos valtaosa kahvin kuluttajista nauttii enemmän laadukkaista erikoiskahveista.
  • Tarvitaanko juoma-automaatilta myös kannuominaisuus? Kokous- ja palaveritarjoilujahelpottaa, kun osallistujien ei tarvitse käydä vuoron perään hakemassa santsikuppeja.
  • Millaiseen tilaan kahviautomaatti on tulossa? Kiinnitä huomiota koneen kokoon,integroitavuuteen ja mahdollisten lisävarusteiden tarpeeseen. Osa kahvikoneista voidaan sijoittaa tasolle ja osalla on oma jalusta.
  • Kuinka paljon tiloissa on kahvin juojia? Jos kahvikoneen käyttö on erittäin aktiivista, saattaa tuplakuppiominaisuudella varustettu automaatti helpottaa pahimpia ruuhka-aikoja.

Hyvä ei aina ole kallista – edullinen leasing kuumajuoma-automaatti palvelee monipuolisesti kaikissa eri kohteissa

Valikoimaamme valitut monipuoliset ja laadukkaat kahvikoneet palvelevat laajoja käyttäjäryhmiä helposti ja lähes ylläpitovapaasti. Vertaile rauhassa eri laitteita, tai ota yhteyttä alueesi myyntiin niin voimme auttaa sopivan koneen valinnassa. Haluamme tarjota työpaikalle, asiakastiloihin, oppilaitoksiin ja kaikkiin muihin kohteisiin laadukkaat juomat vaivattomasti ja kevyellä kulurakenteella, sillä hyvä kahvi kuuluu kaikille. Sopimuksemme mukaan maksat ainoastaankulutetuista tarvikkeista, laitteen huolto ja ylläpito on täysin ilmaista.