Canaletas kylmävesi juoma-automaatti

Canaletas kylmävesiautomaatti

Canaletas kylmävesiautomaatti tarjoaa aina raikasta, suodatettua juomavettä. Lattialle sijoitettava juomavesiautomaatti mahtuu näppärästi pienempäänkin tilaan olematta tiellä, ja vesijohtoverkkoon kytkettynä se ei vaadi täyttöä vaan tarjoilee aina raikasta vettä.

Tutustu vesiautomaattiin

Juomavesiautomaatti muistuttaa veden riittävästä juonnista

Varsinkin toimistotyössä juomavaihtoehdoksi valikoituu hyvin usein kahvi, makuvedet tai energiajuomat, ja päivittäinen suositusmäärä raikasta vettä jää nauttimatta. Tämän lisäksi veden valitsevien harmiksi vesijohtovedessä on alueesta ja putkistosta riippuen helposti erilaisia epäpuhtauksia, jotka vaikuttavat myös veden makuun ja tekevät siitä entistä epähoukuttelevamman vaihtoehdon. Aina ei myöskään ole vaihtoehtona pitää esimerkiksi toimiston odotusaulassa tuoretta kahvia saatavilla, jolloin huoleton vesiautomaatti on loistava ratkaisu palvella asiakkaita entistä paremmin.

Kun tarjolla on aina raikkaan viileää ja suodatettua vettä, saattaa toisinaan kahvimuki vaihtuakin vesimukiksi. Riittävä nesteytys raikkaalla, puhtaalla vedellä ylläpitää vireystasoa, ennaltaehkäisee päänsärkyä ja on tärkeä osa kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tiesitkö, että jo pieni nestehukka saattaa aiheuttaa jopa muistin pätkimistä?

Toimistolla tai odotustiloissa oleva helppokäyttöinen vesiautomaatti muistuttaa veden juonnista ja raikas vesimukillinen tulee otettua matkaan kuin huomaamatta.

Hanki kylmävesiautomaatti toimistoon huoltosopimuksella

Kauttamme hankittava kylmävesiautomaatti kytketään suoraan kylmävesijohtoverkkoon, jolloin se ei vaadi manuaalista täyttöä tai muita toimenpiteitä. Vesiautomaattiin kuuluu mukaan myös mukiteline, johon saatavat muovimukit voimme tietenkin käydä säännöllisesti täyttämässä. Mikäli hankitte vesiautomaatin mukivarastoineen Cafe Breakilta, on laitteelle mahdollista ottaa myös huoltosopimus, jolloin me huolehdimme vesiautomaatin toimivuudesta.