Kylmävesiautomaatti on pieni luksuslisä, joka lisää arjen helppoutta ja tekee terveellisen juomaveden valitsemisesta asteen verran houkuttelevampaa. Hanki huoleton vesiautomaatti toimistoon, odotusaulaan tai muihin julkitiloihin, missä haluat tarjota raikasta, viileää ja puhdasta suodatettua juomavettä helposti saatavilla.

Ota askel kohti viihtyisämpää toimistoa ja etsi täältä lähin jälleenmyyjäsi!

Canaletas kylmävesiautomaatti

Canaletas kylmävesiautomaatti tarjoaa aina raikasta, suodatettua juomavettä.

Tutustu vesiautomaattiin

Vesiautomaatti muistuttaa veden riittävästä juonnista

Etenkin toimistotyössä juomavaihtoehdoksi valikoituu usein kahvi, makuvedet tai energiajuomat, ja päivittäinen suositusmäärä raikasta vettä jää nauttimatta. Vesijohtovedessä on alueesta ja putkistosta riippuen helposti erilaisia epäpuhtauksia, jotka vaikuttavat myös veden makuun ja tekevät siitä entistä epähoukuttelevan vaihtoehdon. Aina ei myöskään ole vaihtoehtona pitää esimerkiksi toimiston odotusaulassa tuoretta kahvia saatavilla, jolloin huoleton vesiautomaatti on loistava ratkaisu palvella asiakkaita entistä paremmin.

Kun tarjolla on aina raikkaan viileää ja suodatettua vettä, saattaa toisinaan kahvimuki vaihtuakin vesimukiksi. Riittävä nesteytys raikkaalla, puhtaalla vedellä ylläpitää vireystasoa, ennaltaehkäisee päänsärkyä ja on tärkeä osa kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tiesitkö, että jo pieni nestehukka saattaa aiheuttaa jopa muistin pätkimistä?

Toimistolla tai odotustiloissa oleva helppokäyttöinen vesiautomaatti muistuttaa veden juonnista ja raikas vesimukillinen tulee otettua matkaan kuin huomaamatta.

Hanki vesiautomaatti toimistoon huoltosopimuksella

Kauttamme hankittava kylmävesiautomaatti kytketään suoraan kylmävesijohtoverkkoon, jolloin se ei vaadi manuaalista täyttöä tai muita toimenpiteitä. Vesiautomaattiin kuuluu mukaan myös mukiteline, johon saatavat muovimukit voimme tietenkin käydä säännöllisesti täyttämässä. Mikäli hankitte vesiautomaatin mukivarastoineen Cafe Breakilta, on laitteelle mahdollista ottaa myös huoltosopimus, jolloin me huolehdimme vesiautomaatin toimivuudesta.