Zia Papu-kahviautomaatti

ZIA – Papu kahviautomaatti – Kun vaadit parasta

Kun vaadit parasta kahvia työpaikallesi automaattisesti

Oiva valinta kaikille työpaikoille, missä arvostetaan hyvää papukahvia. Paperillinen suodatinyksikkö takaa kotoisen kahvin laadun. Juomavalikoima kattavaa juomat tuoresuodatetusta kahvista nykyaikaisiin cappuccinoihin ja espressoihin. Kosketusnäyttöä ohjaa elektroninen etupaneeli. Suodatinkahvia kuppi kerrallaan, jolloin kahvimylly jauhaa pavut ennen suodatusta.

Ominaisuudet
–  Papu -jauhatus
–  10.4” värikosketusnäyttö
–  käyttäjä ystävällinen
–  lasin/mukin tunnistus
–  kannutoiminto
–  mukin paikan osoitin
–  erillinen kuumavesi
–  oma brändäys
–  mainos-/viestinäyttö
–  pöytäjalusta 2 l kannulle
–  monipuolinen alakaappi
–  kylmävesi(optiona)

Suosittelemme tätä laitetta! Papu jauhatus on nykyaikaa ja sillä saat erittäin laadukkaan kahvin nopeasti. Pavuista jauhaminen ei pidennä kahvin valmistusaikaa koska se voitetaan lyhyessä haudutusajassa tuoreuden vuoksi. Jos haluat korvata kuuluisan moccamasterin automaatilla, tässä on oikea vaihtoehto siihen.

Laitteen voi sijoittaa pöydälle omana yksikkönään tai alakaapin kera jolloin pöytätila jää vapaaksi ja saat tarvikkeita alakaappiin säilöön. Laitteen käyttö vaatii käytännössä vain sähkön(230V).

Suosittelemme myös kiinteän vesipisteen asennusta varten, mutta poikkeustapauksissa voimme asentaa laitteen myös täytettävällä vesisäiliöllä.

ILMAINEN KOEKÄYTTÖ!

Haluatko testata laitetta ilmeiseksi, tai haluatko lisätietoja? Pyydä koekäyttö/lisätietoja alla olevalla lomakkeella ja otamme teihin yhteyttä.

Yrityksesi nimi / paikkakunta