Kun vaadit parasta kahvia työpaikallesi automaattisesti

Oiva valinta kaikille työpaikoille, missä arvostetaan hyvää papukahvia. Paperillinen suodatinyksikkö takaa kotoisen kahvin laadun. Juomavalikoima kattaa juomat tuoresuodatetusta kahvista nykyaikaisiin cappuccinoihin ja espressoihin. Kosketusnäyttöä ohjaa elektroninen etupaneeli. Suodatinkahvia kuppi kerrallaan, jolloin kahvimylly jauhaa pavut ennen suodatusta.

Ominaisuudet
–  Papu -jauhatus
–  10.4” värikosketusnäyttö
–  käyttäjä ystävällinen
–  mukin tunnistus
–  kannutoiminto
–  mukin paikan osoitin
–  erillinen kuumavesi
–  oma brändäys
–  mainos-/viestinäyttö
–  pöytäjalusta 2 l kannulle
–  monipuolinen alakaappi
–  kylmävesi(optiona)

Suosittelemme tätä laitetta! Papu jauhatus on nykyaikaa ja sillä saat erittäin laadukkaan kahvin nopeasti. Pavuista jauhaminen ei pidennä kahvin valmistusaikaa koska se voitetaan lyhyessä haudutusajassa tuoreuden vuoksi. Jos haluat korvata kuuluisan moccamasterin automaatilla, tässä on oikea vaihtoehto siihen.

Laitteen voi sijoittaa pöydälle omana yksikkönään tai alakaapin kera jolloin pöytätila jää vapaaksi ja saat tarvikkeita alakaappiin säilöön. Laitteen käyttö vaatii käytännössä vain sähkön(230V).

Suosittelemme myös kiinteän vesipisteen asennusta varten, mutta poikkeustapauksissa voimme asentaa laitteen myös täytettävällä vesisäiliöllä.

Selkeä käyttöpaneeli

Näyttö on selkeä, sekä monikielinen. Voit valita näytön kieleksi esim. Suomen, Englannin tai Saksan. Kysy myös muista kielistä.

Juomat on selkeästi lajiteltu kahvi, kuumajuomiin kuten kaakao ja kuumavesi valikoimiin.

Näyttö on myös customoitavissa yrityksellesi. Kuvassa näkyvä logo ja slogan on vaihdettavissa sellaisiksi kuin haluat ilman lisäveloitusta.

Juomat sellaisina kuin haluat

Juomaa valitessa saat selkeän valikon siitä miten juomasi haluat. Kahvi voidaan valmistaa maidolla tai sokerilla, tai miksipä ei vaikkapa molemmilla valmiina kuppiin.

Voit valita kahvin vahvuuden josta löytyy viisi eri tasoa. Se riittää vaativaankin ympäristöön jossa makumieltymykset saattaa vaihdella runsaasti. Olemme kehittäneet tähän automaattiin myös oman ohjelman joka mahdollistaa erittäin suurien, jopa 3dl kuppien valmistuksen kerralla.

Kattavat varusteet vakiona

Halutessasi saat laitteeseen erilaisia varusteita jotka ei maksa teille mitään erikseen. Tähän kahviautomaattiin saa mm.

  • Tee telineen magneeteilla
  • Kolmiosainen mukiteline etuosaan
  • Kaksi lokeroinen tarviketeline alaosaan
  • Jatkettava papusäiliö
  • Kalkinpoistosuodatin
  • Customoitava logo näyttöön
  • Customoitava näytönsäästäjä

Kaikki nämä kuuluvat aina laitteen perus toimitukseen joten et maksa niistä mitään erikseen. Me tarjoamme myös suuren osan Lipton, tee-valikoimasta jonka pakkaukset sopivat tee-telineeseen hienosti.

Huoltosopimus ja pesu

Kaikille myymillemme laitteille on saatavilla huoltotakuu eli huoltosopimus. Huoltosopimus ei maksa mitään erikseen.

Maksat vain laitteen käytöstä, sekä käytetyistä tarvikkeista. Huoltosopimuksen ehtona siis on että laitteessa käytetyt kahvit, instant -juomat, ja muut tarvikkeet on ostettu meiltä.

Huoltosopimus kattaa:

– n. kuukauden välein tehtävän perusteellisen pesun

– Tarvikkeiden tuonnin suoraan hyllyyn seuraavan kuukauden ajaksi

– Kaikki huollot/tarvikkeet/varaosat/matkat/työt joita mahdollisesti tulee koko sopimuskauden aikana

– Sähköisen lähetteiden seurannan jonka avulla pysyt ajantasalla siitä koska teillä on käyty, ja mitä tuotteita on jätetty (ei minimitilausta)

Haluamme toimia joustavasti, ja läpinäkyvästi. Emme piilota sopimuksiin tai laskuihin mitään piilokuluja tai vaikeita sopimusteknisiä seikkoja.

Jos teet meidän kanssa laitteesta esim. 48kk sopimuksen, se päättyy 48kk:n kuluttua. Emme jatka sopimuksia automaattisesti. Emme myöskään pakota ostamaan tarvikkeita enempää kuin on tarve.

Meillä ei ole minimitilausmääriä. Jos haluat yhden pussin kahvia, saat yhden pussin.

Pyydä ilmainen koekäyttö laitteesta. Otamme teihin yhteyttä pian ja kerromme lisää.